Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль упевнений, що Луценка й Тимошенко не посадять

Субота, 2 липня 2011, 21:45

Народний депутат від НУ-НС Геннадій Москаль вважає, що Юрій Луценко і Юлія Тимошенко очолять опозиційні сили на парламентських виборах.

Таку думку він висловив в ефірі радіо "Свобода".

"Ніхто нікого не посадить. А на парламентських виборах опозиційні сили очолить Тимошенко і Луценко. А ваші песимістичні прогнози я не поділяю і я це виключаю", - сказав Москаль.

Водночас він висловив переконання, що "вирок буде виписаний за межами суду і в залежності від тої політичної ситуації, яка складеться в Україні на момент винесення рішення, від того, як буде реагувати Захід".

Він нагадав про заяву Держдепу США, Європарламенту, і Єврокомісії щодо переслідувань опозиції в Україні, а також висловлювання держсекретаря США Гілларі Клінтон.

"Тому це все буде залежати від тої реакції, яка буде сьогодні не тільки в Україні, а й у світової спільноти", - підкреслив Москаль.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва відмовився залучити Москаля в якості захисника до процесу над екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком. Адвокат Луценка Олексій Баганець назвав це рішення незаконним.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування