Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська прогнозує, що скоро Тимошенко захворіє

Вівторок, 26 липня 2011, 18:11

Відмова Юлії Тимошенко від адвокатів продиктована її страхом перед допитом свідків і аналізом документів, які має суд.

Таку думку озвучила депутат від Партії регіонів, глава Тимчасової слідчої комісії з питань газових угод 2009 року Інна Богословська, повідомляє її прес-служба.

"Тимошенко вже вдруге відмовляється від адвокатів. На знак протесту - як сьогодні вона заявила в суді, а адвокати в свою чергу відмовляються від захисту", - заявила вона.

"Таким чином, для кожного, хто спостерігає за процесом, однозначно ясно, що колишній прем'єр-міністр панічно боїться допиту свідків і аналізу документів у справі, оскільки вони є доказом її провини, вчинення злочину при укладанні газових угод 2009 року", - підкреслила Богословська .

"Заявляючи в черговий раз, що її права на захист порушуються, а адвокатам не дають матеріали справи для ознайомлення, Тимошенко наступає на ті самі граблі", - вважає депутат.

За її думку, "якщо адвокат Титаренко, від якого Тимошенко відмовилася раніше, був повністю знайомий з матеріалами справи, оскільки брав участь в ньому з першого дня в якості помічника адвоката Власенко, то адвокати Плахотнюк і Сухий тільки один день знайомилися з матеріалами справи в суді, а саме 21 липня 2011 року".

"У той час як вступили в справу 17 липня. Іншими словами, адвокати не скористалися своїм правом знайомитися з матеріалами справи", - пояснила депутат.

"Я сама багато років працювала адвокатом, і нас учили, що захист - святий обов'язок адвоката. Коли ми захищали своїх підзахисних, у нас ніколи не було ні перерв, ні сну. Ми працювали цілодобово, у адвокатів ненормований робочий день, і це знають усі", - зазначила глава ТСК.

Вона також висловила думку, що адвокати в процесі Тимошенко, які навмисне беруть участь у провокаціях підсудної, дискредитують свою професію.

"Всім відомо, що Тимошенко багата і дуже здібна жінка. Будь-кому зрозуміло, що якби вона справді хотіла мати найкращого адвоката, підготовленого до справи, вона б його вже мала, і не одного", - зазначила депутат.

"Поведінка колишнього прем'єр-міністра та її горе - захисників свідчить про те, у них є зрежисований план, і вони тільки шукають привід, щоб максимально затягнути процес", - уточнила Богословська.

Як підтвердження своїх слів вона привела заява одного із захисників Тимошенко про те, що екс-прем'єра нібито піддають тортурам, коли включають кондиціонер і розглядають справу протягом цілого робочого дня.

"Думаю, дуже скоро Тимошенко почне боліти сама, хоча хочеться вірити, що до настільки примітивних спроб піти від відповідальності вона не стане вдаватися", - підсумувала депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування