Литвин пропонує депутатам рекордно попрацювати хоч в останній тиждень

Понеділок, 4 липня 2011, 13:37

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує депутатам на останньому тижні працювати кожен  день до вичерпання порядку денного.

Про це Литвин заявив на брифінгу після погоджувальної ради.

"Пропозиція полягає в тому, щоб кожен день на ранковому засіданні ми ставили на розгляд питання про необхідність проведення вечірнього засідання до завершення розгляду питань, визначених на кожен день", - заявив спікер.

Разом із тим, раніше на погоджувальній раді Литвин запропонував відмовитися у поточну п’ятницю від години запитань уряду і закрити сесію о 13 годині.

Водночас віце-спікер Микола Томенко наголосив, що опозиція "готова працювати літо без канікул, ночами", але не допустить, щоб законопроекти голосувалися кількома депутатами за всіх.

"Фактично в останній тиждень є спроба легалізувати 5 антинародних реформ влади", - сказав він, уточнивши, що йдеться про пенсійну реформу, охорони здоров'я, земельну реформу, закону щодо гарантій виконання рішень судів, а також змін до податкового кодексу.

Томенко пообіцяв, що опозиція проголосує за поправки в податковий кодекс, які виправляють попередні помилки.

Він зазначив, що представники опозиції будуть приходити на розгляд своїх поправок, хоча фракція перебуватиме на процесі Юлії Тимошенко в Печерському суді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування