Через президента Кіпру батьківщина Януковича стоїть у заторах

Вівторок, 5 липня 2011, 14:56

Через прибуття в Донецьку область президента Кіпру Дімітріса Хрістофіаса ускладнено рух транспорту на автомагістралі між Донецьком і Маріуполем.

Про це повідомляє кореспондент видання "Острів", який потрапив в багатокілометрову пробку на Маріупольської трасі.

"Перед СМТ Новотроїцьке Волноваського району утворилася велика черга з автомобілів. Співробітники ДАІ не пропускають автомашини, які рухаються в напрямку Маріуполя", - йдеться у публікації.

"ДАІшники пояснюють, що таким чином вони забезпечують безпечний проїзд президента Кіпру Дімітріса Хрістофіаса. Докладнішої інформації не надають", - зазначає видання.

Уздовж дороги через кожні 50-100 метрів стоять співробітники ДАІ.

В управлінні ДАІ в Донецькій області виданню повідомили, що "співробітники ДАІ задіяні для забезпечення безпеки руху транспорту при проводженні спецзаходу".

"Рух по трасі не перекривався, а обмежувався на деяких дільницях", - повідомили в обласному ДАІ.

Христофіас прибув у вівторок в аеропорт Донецька, де його зустріли керівники Донецька та Донецької області. З аеропорту президент Кіпру автомобільним транспортом попрямував до Маріуполя.

Точний час, коли Христофіас буде повертатися у Донецьк водіям ніхто не повідомляє. Один із співробітників ДАІ повідомив, що ними отримано наказ "в діалог з громадянами не вступати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування