У БЮТі вважають, що Макаренка і Шепітька випустили неспроста

Вівторок, 5 липня 2011, 21:27

Звільнення з-під варти екс-глави Держмитслужби Анатолія Макаренка і екс-начальника відділу Київської регіональної митниці Тараса Шепітька - технологічний хід.

Таку думку озвучив депутат від БЮТ Андрій Сенченко в ефірі 5 каналу, коментуючи відповідне рішення Апеляційного суду Києва.

"Що перемогло, правосуддя чи чергова команда з адміністрації президента? Я думаю, що швидше друге. На мій погляд, це якийсь технологічний хід, для того щоб проімітувати, що в країні є правосуддя", - заявив депутат.

"Я був кілька місяців тому, коли апеляційний суд підтверджував обрану міру запобіжного заходу - арешт для Шепітька і Макаренка - і ті ж самі аргументи були... А зараз ті ж самі мотиви і його можна відпустити", - зазначив Сенченко.

На його думку, "це той інформаційний привід, який має збалансувати другий привід про порушення чергової кримінальної справи стосовно Тимошенко".

Сенченко зазначив, що нова справа з'явилася "тому що розвалюються попередні справи, і ситуація з "газовою" справою дуже хитка".

"Самі ж слідчі наповнили кримінальну справу матеріалами, які спростовують звинувачення", - уточнив він.

Як відомо, у вівторок стало відомо, що Служба безпеки порушила кримінальну справу за фактом замаху на розтрату державних коштів на суму 405 мільйонів доларів.

Справу порушено за фактом вчинення колишніми службовими особами Кабінету міністрів, корпорації "Єдині Енергетичні Системи України" і компанії "United Energy International Limited" "за попередньою змовою групою осіб шляхом зловживання службовим становищем замаху на розтрату коштів державного бюджету України в особливо великих розмірах".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування