Партійця Тимошенко побили кастетом

Середа, 6 липня 2011, 13:38

На керівника Вознесенської міської організації партії "Батьківщина" Миколу Коноваленка було вчинено напад.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", інцидент стався 5 липня в місті Вознесенськ Миколаївської області.

Сам потерпілий розповів, що вранці до його приватного будинку підійшов невідомий і запитав, де можна знайти Миколу Миколайовича.

"Коноваленко відповів, що він і є Микола Миколайович, одразу після чого отримав кілька сильних ударів кастетом в обличчя. Після цього нападник зник на автомобілі у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

За фактом побиття партієць звернувся із заявою до правоохоронних органів і пройшов медичне обстеження. За попередніми даними, у потерпілого струс мозку, розсічені брови і забиття ока.

"Коноваленко пов’язує напад виключно зі своєю політичною діяльністю і критикою влади. Останні кілька днів він брав активну участь у мітингах проти політичних репресій в Україні та на підтримку Юлії Тимошенко", - зазначили у "Батьківщині".

Обласна партійна організація зазначає, що активістам "Батьківщини" на Миколаївщині "постійно надходять погрози, які вже переросли у справжню розправу".

"Батьківщина" вимагає від правоохоронних органів "негайно встановити і покарати винних у цьому зухвалому нападі, а також замовників, незалежно від посад".

Крім того, у партії закликають владу "не вдаватися до кримінальних методів боротьби зі своїми політичними опонентами".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...