Пенсійну реформу приймуть о 5 ранку?

Четвер, 7 липня 2011, 12:30

Пенсійну реформу влада планує прийняти в ніч з четверга на п'ятницю.

Про це заявив на брифінгу БЮТівець Андрій Павловський, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Вони сьогодні проголосували, що будуть без зупинки розглядати всі поправки, тому що вони планують прийняти сьогодні вночі цей пенсійний геноцид", - сказав він.

"І завтра вранці ви прокинетеся, і у вас буде пенсійний вік підвищено на п'ять років, і ви будете працювати на десять років більше, щоб отримати право на свою маленьку пенсію", - додав Павловський.

Депутат зазначив, що, незважаючи на систему недержавного пенсійного забезпечення, пенсії не будуть збільшені, оскільки пенсійні фонди, за його словами, будуть тримати олігархи, які зароблять на них додаткові мільярди, "а коли громадяни прийдуть до них за своїми пенсіями, виявиться, що приватні пенсійні фонди були черговим трастом, і їхні кошти розкрадені".

При цьому Павловський наголосив, що недержавні пенсійні фонди будуть збирати мільйони і мільярди на пенсії, а гарантувати їх будуть приватними статутними фондами в 10-15 тис.грн.

Павловський наголосив, що фракція БЮТ зробить все можливе для того, щоб не допустити прийняття пенсійної реформи, "хоча ми розуміємо, що у них на п'ятій ранку заплановано це зробити".

Як відомо, проект пенсійної реформи депутати планують почати розглядати у другому читанні о 16:00 четверга.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування