Онопенка питають, чому не засудив Вовка

Четвер, 7 липня 2011, 13:46

Нардеп Геннадій Москаль просить голову Верховного суду надати пояснення, чому справа проти судді Сергія Вовка досі не розглянута судом.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби депутата.

Депутат вказує, що клопотання Генпрокуратури та подання Верховного Суду щодо перегляду порушеної проти судді Вовка кримінальної справи з невідомих причин так і не розглянуте.

"Прошу повідомити, з якої причини, до сьогоднішнього дня, не розглянуте клопотання про перегляд судових рішень у порядку виключного провадження, яке було направлено до Верховного Суду України заступником генерального прокурора України Віктором Кудрявцевим ще 20 квітня 2010 року, а також не розглянуте подання п’яти суддів Верховного Суду України про перегляд судового рішення в порядку виключного провадження за клопотанням заступника Генпрокурора від 09 вересня 2010 року", - заявив депутат.

"Мова йде про кримінальну справу, порушену проти судді Печерського райсуду Сергія Вовка через винесення ним 7.09.2007р. та 4.12.2007р. завідомо неправосудних рішень за ознаками злочину передбаченого ч.1 статті 37 Кримінального кодексу України", - йдеться в зверненні.

Як відомо, Юрій Луценко наголошує на тому, що суддя Вовк сам перебуває під слідством, а тому не може безсторонньо винести вирок у його справі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування