Губернатори готують Януковичу каравай і напрошуються на чай

Четвер, 7 липня 2011, 14:07

Керівники областей подарують на день народження президенту Віктору Януковичу "хороші результати своєї роботи", великий каравай із хліба нового врожаю та букет польових квітів.

Про це заявив губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк, повідомляє Уніан.

"Дійсно, я є старостою (у групі губернаторів), це громадське навантаження, я обраний серед голів адміністрацій для вирішення і координації деяких неформальних питань, у тому числі таких, як і привітання. Причому не тільки керівників держав, але й у цілому - колег колегами, голів обласних рад тощо", - зазначив Присяжнюк.

Водночас на питання стосовно збору коштів і купівлі подарунку у складчину Присяжнюк відповів:

"Таке питання не піднімалося, ніхто його не буде піднімати, я цього не робив і робити не буду".

"Я розмовляв з іншими губернаторами і ми прийшли до єдиного висновку, що найкращий подарунок – це хороші результати роботи за перше півріччя. І ми прийняли рішення: я вже замовив великий каравай із хліба нового урожаю і букет польових квітів. Оце буде хороший, гарний подарунок, і я думаю, що президенту теж буде приємно", - сказав він.

При цьому губернатор висловив думку, що "це буде найкращий подарунок від людей, які дійсно бажають президенту здоров’я, успіхів, здійснення тих мрій і починань, щоб наша країна за 10 років увійшла у двадцятку найрозвинутіших країн світу".

"Можливо, і президент нас пригостить чаєм, розріже цей каравай, і ми зможемо поговорити про проблеми. Тому що така неформальна зустріч, як привітання, дає керівникам областей можливість не тільки прийти і висловити президенту побажання, але й обговорити з ним цілу низку питань, які на сьогодні є у різних регіонах", - сказав він.

Як відомо, раніше голова Ради Мiнiстрiв Криму Василь Джарти заявив, що губернатори готують Януковичу подарунок, який купують "у складчину", і порадив запитати, що це буде, у Присяжнюка як у "старости групи".

Крім того, за словами Джарти, щоб привітати Януковича, усі губернатори і голови облрад приїдуть до Криму, де президент відзначатиме день народження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News