Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко скаржиться на зачистку

Четвер, 7 липня 2011, 17:50

Юлія Тимошенко вважає обшук офісу партії в Харкові спробою ліквідувати осередок "Батьківщини" у цьому регіоні.

Про це вона сказала після виходу з Печерського суду Києва в четвер, повідомляє Інтерфакс-України.

"Причина тільки одна - вони хочуть ліквідувати нашу партійну організацію в Харківській області, вони хочуть не дати можливості працювати в Харківській області нашій команді, тому що вони нас бояться", - заявила Тимошенко.

Вона назвала такі дії "репресіями". "І так сьогодні починається в багатьох областях. Поставлено завдання ліквідувати опозицію начисто. Зачистити опозицію", - заявила Тимошенко.

Як відомо, вранці 7 липня вхід в офіси банку "Базис" і АТ "Інвестор", які належать главі Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсену Авакову, заблокували бійці спецпідрозділу "Беркут".

Аваков зміг потрапити в будівлю тільки після декількох хвилин суперечок. У цьому ж будинку знаходиться редакція газети та інтернет-порталу "Главное".

Як повідомила начальник Центру громадських зв'язків головного управління МВС в Харківській області Лариса Волкова, там проводяться слідчі дії в рамках кримінальної справи.

При цьому Волкова не уточнила, про яку саме кримінальну справу йдеться і як вона пов'язана зі структурами, що належать Авакову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...