Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Племінник Ющенка запевняє, що не купував Добкіну телеканал

П'ятниця, 8 липня 2011, 22:16

Глава Харківської облорганізації партії "Наша Україна" Ярослав Ющенко заявляє, що не є покупцем харківського "7 каналу".

Про це він заявив у коментарі "Українській правді".

"Я, як і широке коло бізнес-спільноти міста Харкова, знав про те, що АТ "Інвестор" виставило на продаж 50% акцій 7 каналу, але далі моїх роздумів на цю тему справа не пішла", - заявив політик.

При цьому Ющенко уточнив, що "на цьому моя історія з покупкою частки акцій закінчилася, не встигнувши початися".

"Кому, і на яких умовах АТ "Інвестор" продало свою частку - мені невідомо. З пані Добкіною я не знайомий, жодних взаємин з нею не мав", - заявив глава облорганізації партії.

"Викликає здивування, чому Аваков згадує мою скромну персону в контексті, яснї як Божий день, угоди - Аваков продав канал Добкіній (зі слів Авакова). Мені не зрозумілі його слова: продавали Ющенко, а купила Добкіна. Це як? Вони не бачили кому продавали?", - зазначає Ющенко.

"Насправді просто багаторічне взаємовигідне партнерство Авакова і Кернеса підійшло до свого завершення тільки зараз - дощовим літом 2011 року", - додав політик.

Як відомо, раніше лідер Харківської облорганізації "Батьківщини" Арсен Аваков заявив, що Ющенко є покупцем телеканалу.

"Покупцем виступив пан Ярослав Ющенко (племінник екс-президента Віктора Ющенка), проте на угоду, коли юристи оформляли папери в нотаріуса, замість Ярослава Ющенка прийшла Алла Добкіна", - розповів Аваков.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування