Двох "свободівців" побили в центрі Харкова

Субота, 9 липня 2011, 17:41

ВО "Свобода" заявляє про побиття невідомими в суботу о 13:00 двох своїх активістів у центрі Харкова.

Як ідеться в повідомленні Харківської облорганізації партії, інцидент стався на виході з переходу станції метро "Історичний музей" у бік Бурсацького узвозу.

Активісти Геннадій Фастовець та Сергій Миргород поширювали там партійну пресу.

За їхніми словами, раптово зі спини на них напали троє людей. "Перш ніж тікати, вони пригрозили, що наступного разу вдадуться до фізичної ліквідації свободівців", - сказано в повідомленні.

Фастовець отримав важкі травми і госпіталізований до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги імені Мещанінова.

У повідомленні також підкреслюється, що інцидент засвідчив повну неможливість харківської міліції забезпечуватимуть громадський порядок і безпеку городян, оскільки злочин скоєно серед білого дня, в центрі міста, на очах у сотень свідків.

У документі також стверджується, що облорганізації достовірно відома організаційна приналежність нападників, за їхніми даними, цією інформацією володіє і міліція.

У зв'язку з подією, облорганізація вимагає від начальника Головного управління МВС у Харківській області Михайла Мартинова і прокурора Харківської області Геннадія Тюріна негайно взяти справу про напад 9 липня на особистий контроль і розслідувати її по гарячих слідах.

Ukranews

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування