Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція перевірить міністерство Табачника

Понеділок, 1 серпня 2011, 15:56

Столичні правоохоронці перевірять посадовців Міносвіти на зловживання державними коштами

Про це йдеться в офіційному листі начальника Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами у відповідь на звернення активіста організації "Холодноярська Ініціатива" Андрія Юсова.

"Співробітниками ВДСБЕЗ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві проводиться перевірка по зверненню учасника "Холодноярської ініціативи" Юсова А. В. щодо порушень законодавства з боку посадових осіб Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України" - йдеться у листі, підписаному начальником УБЕП Шевченського райвідділу міліції м. Києва Грінцевичем.

В ході розгляду даного звернення працівниками міліції "було направлено запити до Держфінінспекції, до рахункової палати України, а також на адресу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України".

Про результат проведення перевірки та про прийняте процесуальне рішення правоохоронці обіцяють повідомити Юсова додатково.

"В світлі останніх гучних політичних процесів персона Табачніка відійшла на другий план, про нього начебто почали забувати. Проте одіозний міністр нікуди не подівся і його дії також не змінились: як і раніше, вони направленні на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, та особисте збагачення Табачніка шляхом запровадження корупційних схем» - зазначив Юсов.

Більше того, активіст закликає громадян, що мають інформацію про незаконні дії міністра, звертатись в правоохоронні органи, зокрема в прокуратуру.

Як відомо, у 2004 році Юсов був один з лідерів "Пори".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...