АероСвіт обіцяє, що всі літаки незабаром злетять

Понеділок, 1 серпня 2011, 16:31

Авіакомпанія "Аеросвіт" заявляє, що всі затримані рейси готуються до вильоту.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

"Приблизно через 4 години після початку акції була досягнута домовленість про вильоти із закордонних і українських аеропортів в аеропорт базування "Бориспіль". У наслідку було ухвалене рішення про поновлення вильотів з аеропорту Бориспіль", - сказано в повідомленні.

"У цей час всі затримані рейси готуються до вильоту", - відзначає авіакомпанія.

Також прес-служба відзначила, що профспілка "Ліга Лінійних пілотів" виступила з вимогою індексації виплат, здійснених адміністрацією авіакомпанії в період соціально-економічної кризи 2008-2009, а також включення в договір нового положення про оплату пілотів Boeing 737, що передбачає підвищення рівня оплати праці приблизно на 18%.

У зв'язку з акцією в понеділок у першій половині дня не були вчасно забезпечені до 5% рейсів "Аэросвита".

"На великий жаль, адміністрація авіакомпанії не була попередньо сповіщена профспілкою "Ліга Лінійних пілотів" про цю заздалегідь сплановану акцію, і не змогла вжити своєчасних заходів по її запобіганню", - відзначає прес-служба.

"Сама по собі акція по масштабах і способу проведення неадекватна висунутим вимогам. Разом з тим, перебуваючи під тиском, як виконавчого комітету профспілки "Ліга Лінійних пілотів", так і певної частини колективу пілотів Б-737, адміністрація в мінімально можливий строк провела необхідні переговори й задовольнила вимоги учасників акції", - говориться в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування