Тимошенко: підписання угоди з Європою треба пришвидшити

Середа, 10 серпня 2011, 09:10

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає лідерів Європейських країн пришвидшити підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Про це лідер БЮТу заявила "Українській правді".

"Я хочу звернутися до країн Європейського союзу, щоб вони максимально прискорили угоду про асоціацію. Я просто благаю їх: не допустити відтермінування. І ні на день не відкладати цю велику для Україну подію", - заявила вона.

Тимошенко назвала євроінтеграцію одним "з небагатьох сильних запобіжників, які в нас ще збереглись".

"Більше того, зараз не можна зупиняти цей процес і висувати якісь умови у зв’язку з політичними репресіями в Україні. Навпаки: саме внаслідок того, що зараз відбувається з демократією і свободами в країні треба пришвидшити підписання угоди про асоціацію. Тому що це є угода про асоціацію", - заявила політик.

За її словами, не менш важливим є продовження з боку міжнародного суспільства висловлення своєї позиції стосовно подій в Україні.

"Я переконана, що позиція лідерів іноземних країн дуже багато значить для пересічних громадян України. І заяви, які продовжують лунати з боку міжнародного суспільства, можуть зупинити той страшний сценарій, яким рухається ця влада", - вважає Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...