Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Калашніков каже, що три роки не п’є, і його хотіли вбити. Відео

Неділя, 14 серпня 2011, 19:57

Голова Загальновійськового союзу Олег Калашніков заперечує свою появу в суботу в нетверезому стані біля Печерського райсуду Києва.

У коментарі Укрінформу він заявив, що відповідна інформація партії "Батьківщина" не відповідає дійсності.

"В останні 3 роки я відмовився від вживання алкоголю. А в останні 12-13 днів мені за станом здоров'я доводиться вживати сильнодіючі лікарські препарати в зв'язку із загостренням алергічних реакцій, а це взагалі виключає прийом навіть малої дози спиртного" - підкреслив Калашніков.

Він також сказав, що в суботу відвідав палаткове містечко опозиції з метою поспілкуватися з народними депутатами від фракції "БЮТ-Батьківщина", які "ніби-то відкрили тут свої громадські приймальні".

"Я прийшов сказати їм, щоб вони припинили провокації, коли вони збирають у це своє наметове містечко маргінальні елементи, людей без певного місця проживання тощо. Але депутатів у цей момент там не було" - сказав Калашніков.

За словами голови Загальновійськового союзу, його оточив натовп "якихсь п'яних людей", і один з них облив його водою.

Він також спростував інформацію партії "Народна самооборона" про те, що до участі в акціях на Хрещатику Загальновійськовий союз залучає в примусовому порядку вихованців київських інтернатів для дітей-сиріт.

"У нас десятки тисяч прихильників тільки у Києві. Люди підтримують нас, оскільки їм близькі наші принципи і гасла, а зовсім не з якихось корисливих переконань і аж ніяк не з примусу, тим більше, коли мова йде про дітей", - заявив Калашніков.

Разом з тим, в інтернеті з'явилося відео виступу Калашнікова після конфлікту з опозицією.

"Щойно я один пройшов через табір наших опонентів. Рвали, плювали, харкали, обливали, роздерли", - говорить у виступі Калашніков.

"Спасибі співробітникам правоохоронних органів і членам Загальновійськового союзу України, які врятували моє життя. Готові були вбити, зжерти, розірвати", - стверджував він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування