Мерія витратить 200 тисяч, щоб прибрати шпалери, які не подобаються Костусєву

Четвер, 4 серпня 2011, 14:49

Одеська мерія планує витратити 212 тисяч гривень з бюджету міста на те, щоб прибрати зі стелі сесійної зали мерії фотошпалери.

Видання "Думская.net" має текст звернення муніципального департаменту фінансів, адресованого секретарю Одеської міськради. У ньому повідомляється про необхідність виділити 212 тисяч гривень на "термінові роботи з реставрації стелі в сесійній залі мерії".

З цього листа випливає, відзначає видання, що в порушення статті 26, пункту 23 Закону "Про місцеве самоврядування в Україні" Костусєв вносить зміни до міського бюджету минаючи рішення сесії, а лише за згодою депутатської комісії з бюджету, а на голосування депутатами це рішення буде винесено вже постфактум.

 

Видання нагадує, що на останній сесії міськради 8 липня Костусєв заявив:

"Подивіться в останній раз на цю стелю, на ці дешеві фотошпалери, які повісили поруч з красивою ліпниною і позолотою. Коли ми зустрінемося знову, цього більше не буде, а стеля буде приведена у нормальний вигляд", - сказав він.

Зазначимо, фотошпалери із зображенням небес були поклеєні на стелю зали за часів каденції екс-мера Едуарда Гурвіца в 2006 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News