Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко могла б утекти, але не захотіла

П'ятниця, 5 серпня 2011, 20:34

Юлія Тимошенко доводитиме свою невинуватість у Європейському суді.

Про це вона заявила у своєму зверненні до народу, поширеному у п’ятницю увечері.

Вона готувалася до свого арешту ще тиждень тому. Тоді ж Тимошенко записала звернення до народу

Реклама:

"Я звертаюся до вас, щойно отримавши інформацію про те, що Янукович наказав мене заарештувати", - заявила вона.

"Сьогодні у мене ще є всі можливості отримати політичний притулок у будь-якій іншій країні та захистити своє життя, свою свободу, бути щасливою зі своєю родиною. Але я нікуди не буду бігти з України. І для цього у мене є вагомі причини", - наголосила Тимошенко.

"По-перше, я не порушувала закон. Я жила і працювала для вас. У мене немає приватизованих на свою користь заводів, електростанцій, земель, корисних копалин, державних дач. Все, що має держава, я ставила на службу вам, а не крадіям від політики. Я не порушувала закон, намагалася діяти справедливо, і тому мені немає чого бігти зі своєї рідної землі", - заявила вона.

ВІДЕО ДНЯ

"По-друге, я не буду нікуди ховатися, бо працюючи в політиці останні 10 років, я дуже добре знаю ціну політикам та штатним борцям за народ. ...Остання і головна причина, чому інстинкт самозбереження, страх у моєму випадку не спрацьовують, бо за всі роки незалежності ще ніколи Україна не була в такій біді як сьогодні", - зазначила Тимошенко.

За її словами, крім "запроданих судів Януковича є й інші, вищі суди".

"Існує Європейський суд, де буде доведено мою юридичну правоту. Існує суд українського народу, який доведе мою політичну правоту. А є ще Божий суд, від якого не захистить ні влада, ні гроші тих, хто чинить несправедливість", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування