Народний рух: влада остаточно відмежувалась від європейського вибору

Субота, 6 серпня 2011, 08:41

Арештом екс-прем'єра Юлії Тимошенко влада пройшла точку неповернення, остаточно відмежувавшись від демократії і європейського вибору.

Про це йдеться в заяві Народного руху України, поширеній його прес-службою.

"Зміна запобіжного заходу із підписки про невиїзд на арешт у так званій "газовій справі" остаточно оголив наміри влади всіма доступними інструментаріями ліквідувати в державі опозицію як явище", - вважають у Народному русі.

"Проаналізувавши наслідки необґрунтованих ув'язнень у СІЗО Луценка, Іващенка, Діденка, Макаренка та інших, влада зважилась на наступний крок", - йдеться в заяві.

"Цими діями вона пройшла точку неповернення, остаточно відмежувавшись від демократії і європейського вибору", - наголошують в НРУ.

Там вважають, що "цими діями було допущено фатальну помилку, що ознаменувала початок кінця правлінню нинішнього режиму".

"Такими діями владі не вдасться знищити ні свого головного опонента, ні опозиції загалом. За нинішньої ситуації і жахливого стану держави, до якого привели безпосередні дії президента, уряду і парламентської більшості, опозицією до влади стає весь народ", - йдеться в заяві.

Народний рух закликає українські демократичні сили і суспільство згуртуватись і "дати адекватний опір антиукраїнським і антидемократичним діям авторитарного режиму Януковича".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News