Кияни скаржаться на не санітарний звук під Печерським судом

Понеділок, 8 серпня 2011, 19:31

Близько 500 киян поскаржилися до столичної мерії на шум у центральній частині міста у зв'язку з акціями, які проходять біля Печерського райсуду.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в столичній міськадміністрації.

"Всього з початку акції (на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко чи проти неї) в call-centre КМДА надійшло понад 450 дзвінків від мешканців Києва зі скаргами на гучну музику, антисанітарний стан і шум, який стоїть на Хрещатику", - наголошується в повідомленні.

Крім того, до головного управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю КМДА надійшло понад 20 листів зі скаргами на постійні мітинги біля Печерського райсуду.

"У всіх зверненнях мешканці прилеглих будинків, а також люди, що працюють неподалік місця подій, висловлюють свою незгоду щодо встановлення наметів на Хрещатику. Також вони скаржаться на занадто гучну музику, яка створює шум і вібрації, що негативно впливає на їх самопочуття і настрій", - зазначили в міськадміністрації.

Заявники впевнені, що звук, який виходить з гучномовців, перевищує санітарні норми.

Кияни та гості міста, таким чином, не можуть повноцінно працювати; особливо страждають люди похилого віку і маленькі діти.

Мешканці центральної частини столиці також стурбовані санітарним станом території, який внаслідок проведення мітингів, значно погіршилося.

Більшість з тих, хто звернувся до міської влади, вимагає негайно заборонити проведення будь-яких акцій у центрі міста з використанням звукопідсилюючої апаратури та вимагають притягнути порушників до відповідальності.

Найчастіше дзвінки надходять від мешканців і працюючих на вулицях Хрещатик, Лютеранська, Володимирська, Пушкінська, Круглоуніверситетська, Костьольна, Заньковецька, Бульварі Тараса Шевченка і Бессарабській площі.

Як відомо, під Печерським судом регулярно проходять акції соратників і противників Тимошенко.

Мітинги противників організовує "регіонал" Олег Калашніков. Його люди зазвичай включають музику дуже голосно, щоб заглушити прихильників Тимошенко.

Коли з динаміків припиняється спіч Калашникова, люди на мітингу вигукують слова "дурень" і "виродок".

Імпровізований "майдан" соратників Тимошенко з 20-ти наметів з'явився на Хрещатику 5 серпня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування