У наметовому містечку Тимошенко все спокійно, а у Калашнікова поповнення

Вівторок, 9 серпня 2011, 09:10

Ніч з понеділка на вівторок у наметовому містечку прихильників Юлії Тимошенко біля Печерського райсуду Києва пройшла спокійно.

За ніч у таборі не відбулося жодних подій і не сталося демонтажа наметового містечка, яке очікували мітингувальники і міліціонери, повідомляє Інтерфакс-України.

Як повідомлялося, близько півночі були демонтовані огорожі з металевих щитів, які відділяли пішохідну частину вулиці Хрещатика з боку суду.

У таборі, як і раніше, перебувають декілька десятків прихильників екс-прем'єра і народні депутати від фракції БЮТ-Батьківщина.

 
 
 
Фото з Facebook Олександра Турчинова

Як і раніше, в районі проведення акції чергують міліціонери і стоять три автобуси з бійцями спецпідрозділу "Беркут" (один на Хрещатику і два на вулиці Богдана Хмельницького).

У таборі противників Тимошенко, який "курує" Олег Калашніков, також все спокійно, вночі там перебувало близько 15 осіб.

Водночас зранку в наметовому містечку Калашнікова значно збільшилася кількість мітингувальників у порівнянні з минулою ніччю.

 

За оцінками кореспондента Інтерфакс-України, станом на 9 ранку, у таборі перебуває не менше 200 осіб. Поки вони нічого не скандують і не звучить музика.

Мітингувальники стоять, тримають прапори, деякі з них пропонують перехожим взяти листівки, в яких містяться до вимоги притягнути Тимошенко до кримінальної відповідальності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування