Аваков зумів обійти заборону мітингів у Харкові

Вівторок, 9 серпня 2011, 18:43

Мітингувальники партії "Батьківщина" в Харкові припинили спроби прорватися на центральну площу Свободи і розпочали акцію протесту на тротуарі в її околицях.

Як відомо, раніше Харківський окружний адмінсуд заборонив ВО "Батьківщина", профспілці підприємців Харкова, громадській організації "Ми - харків’яни", міськорганізації політичної партії "Народна самооборона" проводити акцію протесту.

Тим не менше, глава харківської облорганізації "Батьківщини" Арсен Аваков прибув на площу Свободи, де організація планувала розпочати безстрокову акцію протесту, передає УНІАН.

Аваков продемонстрував правоохоронцям, які відгородили площу Свободи від мітингувальників, роздруківку закону про свободу пересування громадян.

Поки міліція блокує прохід активістів на площу Свободи, вони почали облаштовувати намети та звукопідсилювальну апаратуру на тротуарі по вул. Сумській, біля виходу з метро "Університет".

Група пікетувальників на чолі з Аваковим здійснила спробу прорватися на територію площі Свободи. Однак працівники міліції заблокували прохід.

На тротуарі по вул. Сумській зібралося близько 300 активістів "Батьківщини". Вони тримають національні прапори та символіку Блоку Юлії Тимошенко.

Судовий виконавець зачитав мітингувальникам постанову про заборону акцій. Втім активісти наголосили, що рішення суду стосується не акції, яка зараз проходить на площі Свободи, і передали судовому виконавцю додаткові повідомлення від різних громадських організацій про проведення акції протесту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування