Янукович випустить Луценка і посадить Литвина?

Четвер, 1 вересня 2011, 22:08

В Україні почалася реалізація політтехнології з вибілювання Віктора Януковича від застосування репресій на адресу головного політичного опонента Юлії Тимошенко.

Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на власні джерела, передає УНІАН.

За інформацією видання, влада ніколи не відмовиться від "посадки" Тимошенко. А щоб знизити градус критики із Заходу, вирішила помилувати Юрія Луценка, і посадити когось свого.

"Захід прогнозовано став все активніше звинувачувати українського президента у переслідуванні опозиції і в авторитаризмі. Перший же зарубіжний візит Януковича до країни Євросоюзу - Польщі - продемонстрував, що будь-які його поїздки на захід починатимуться і закінчуватимуться однією і тією ж самою темою: судом над Тимошенко", - зазначає видання.

При цьому, оскільки відмовлятися від посадки екс-прем`єра ніхто не має наміру на Банковій була придумана багатоходова технологія для настирливого Заходу.

"Її суть полягає у наступному: судовий процес над Тимошенко завершиться для неї звинувачувальним вироком, але одночасно інший високопоставлений підсудний Луценко може бути випущений на свободу. Або, у крайньому разі, одержить умовний термін", - цитує джерело видання.

"Принаймні, у судовому процесі проти колишнього керівника МВС явно намітився перелом на його користь, коли свідки або змінюють свідчення, або говорять те, що ставить під сумнів висновки слідчих", - додали "Коментарі".

Крім того, для посилення ефекту і підтвердження об`єктивності і неупередженості судової системи в Україні можуть бути зроблені ще ряд супутніх кроків.

"У цю канву, - зазначає видання, - добре укладаються і свідчення генерала Олексія Пукача, який раптом почав називати замовників вбивства Георгія Гонгадзе. Оскільки у зв`язку з цим знову прозвучало прізвище Володимира Литвина, не виключено, що саме його зроблять цапом відбувайлом".

"Відправити до СІЗО спікера парламенту по резонансній справі, яку ніяк не могли довести до пуття всі ці роки – чи не найкращий доказ справедливості української влади", - йдеться в статті.

"Якщо політтехнологія з Луценком (Литвиним, кимсь з міністрів або губернаторів) спрацює, то Заходу залишиться або аплодувати Януковичу, або на довгий час залишити його у спокої зі своїми претензіями щодо авторитаризму…", - зазначає видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування