Янукович знає, що підприємцям знадобиться здоров’я і витримка

Неділя, 4 вересня 2011, 11:50

Президент Віктор Янукович бажає підприємцям здоров'я, витримки та оптимізму.

Про це йдеться в його привітанні до Дня підприємця, розміщеному на сайті президента.

"Переконаний, що українські підприємці своєю ініціативною та наполегливою працею і надалі сприятимуть зростанню інтересу міжнародного співтовариства до вітчизняних ділових кіл, зміцнюючи віру у можливість чесно творити власний добробут і міцну державу", - зазначив Янукович.

Водночас, за його словами, пріоритетним завданням органів державної влади на всіх рівнях є створення належних умов для ведення бізнесу та усунення бар'єрів на шляху його розвитку.

"Бажаю усім міцного здоров'я, витримки та оптимізму. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною", - побажав Янукович.

Разом з тим, прем’єр Микола Азаров зазначив, що діяльність підприємців є запорукою соціальної стабільності у державі.

"Вірю, що партнерські відносини між державою і підприємницькою громадою забезпечать реалізацію ділового потенціалу українського народу", - цитує Азарова урядовий портал.

В той же час, спікер Володимир Литвин зазначив, що День підприємця своїм святом вважають дедалі більше громадян України.

"Парламент налаштований на дальше розширення й удосконалення правової бази діяльності малого і середнього бізнесу, законодавчої підтримки та захисту інтересів вітчизняного виробника як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках", - цитує Литвина прес-служба парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування