Міліція відпустила 5 захисників наметів на Хрещатику

Вівторок, 6 вересня 2011, 12:56

Міліція відпустила п’ятьох затриманих після бійки під час знесення наметів на Хрещатику у понеділок.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби київської міліції.

Так, за даними ГУ МВС у Києві, 5 вересня близько 16.30 на Хрещатику працівниками міліції "було припинено протиправні дії групи громадян однієї з громадських організацій, які намагалися незаконно встановити туристичні намети на тротуарі".

"Сімох активних учасників, які вчинили злісну непокору, було затримано та доставлено до Шевченківського райуправління міліції. Відносно них складені адміністративні протоколи згідно ст.185 КуПАП з подальшим спрямуванням матеріалів до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства", - сказано у повідомленні.

Серед сімох затриманих лише троє мешканці столиці, двоє - помічники народних депутатів України, одна особа двічі раніше засуджена за вбивства у середині 1990-х років та шахрайства у 2007.

Обидва злочини вчиненні в Одеській області.

Після складання адміністративних матеріалів двоє осіб були залишені у кімнаті для затриманих, решта - відпущені до судового засідання.

Судовий розгляд адміністративних справ цих порушників призначено на вівторок.

Як відомо, у понеділок бiйцi спецпiдроздiлу "Беркут" знесли десяток наметів, якi прибiчники Юлiї Тимошенко встановили на частині Хрещатику – через дорогу від Печерського суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування