Регіонал знайшов "десятки" опозицій

Вівторок, 6 вересня 2011, 16:49

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виступає за об'єднання опозиційних сил.

Про це депутат заявив на брифінгу у вівторок.

"Якщо у нас і далі буде зберігатися те, що кожен лідер буде представляти окрему опозицію, то незрозуміло, з ким працювати, і з ким погоджувати ту чи іншу точку зору, бо часом усередині опозиційно налаштованих опозиційних сил існує протиріччя", - сказав Єфремов .

"Тому я думаю, що наступна політична дія в нашій державі після об'єднання провладної коаліції, нам, як мені здається, необхідно серйозно задуматися над об'єднанням опозиційних сил", - додав він.

За його словами, тоді політична культура в нашій державі буде просуватися в тому руслі, в якому вона просувається в багатьох країнах.

"Якщо у нас в опозиційному таборі з'являться не десятки, а хоча б кілька політичних напрямків, з якими можна буде обговорювати те чи інше питання, нам буде легше працювати в парламенті", - зазначив Єфремов.

Відповідаючи на запитання, чому він виступає за об'єднання опозиції, адже об'єднана сильна опозиція складе серйозну конкуренцію владі, Єфремов підкреслив: "Сильна опозиція може запропонувати справжні альтернативи ініціативам влади".

При цьому Єфремов додав, що за останній рік опозиційний уряд, який сформували фракції БЮТ і НУ-НС, не запропонував жодного істотного законопроекту, який би аналізував економічну ситуацію в державі.

"І пропозиції, які висувають опозиційні політичні сили, носять винятково піарний характер, і нічого з серйозним державним законотворчістю не мають", - підсумував він, повідомляє "Інтерфакс".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування