До Криму стягують боєздатні частини

Вівторок, 6 вересня 2011, 17:15

Міністерство оборони планує провести масштабні міжвидові навчання на полігоні "Чауда" під Феодосією.

Як повідомляє прес-служба міністерства, найближчими днями на полігоні буде зосереджено близько 20 підрозділів військових частин із різних регіонів України загальною чисельністю понад 700 військовослужбовців і понад 200 одиниць техніки.

Планується відстріляти близько 30 зенітних керованих ракет в рамках комплексу навчань військ "Адекватне реагування – 2011".

У навчаннях задіяні підрозділи зенітних ракетних частин повітряних сил з Київщини, Львівщини та Криму.

У Феодосії на станції "Айвазовська" два дні тривало розвантаження зенітних ракетних комплексів малої та середньої дальності Бук-М1, С-300ПС та іншої техніки. Перші імітовані пуски ракет відбудуться наприкінці тижня.

До місця призначення уже прибуло понад 250 військовослужбовців-зенітників. На черзі прибуття військовослужбовців з Хмельниччини, Херсонщини та інших регіонів.

Крім зенітних ракетних підрозділів повітряних сил, на полігон передислоковано і зенітно-ракетні частини сухопутних військ, які виконуватимуть стрільби із зенітно-ракетних комплексів "Оса", зенітно-гарматних ракетних комплексів "Тунгуска" та зенітних установок.

"Повітряну обстановку" під час навчань створюватиме авіація повітряних сил, а на кораблі військово-морських сил покладатимуться завдання із закриття морського району під час проведення стрільб.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...