Герега назвала "маски-шоу" в гіпермаркеті плановими перевірками

Середа, 7 вересня 2011, 15:06

Секретар Київради Галина Герега допускає, що співробітники правоохоронних органів проводять планові перевірки в офісі "Епіцентру".

Про вона сказала "Українським новинам", коментуючи інформацію про "маски-шоу" в "Епіцентрі", співвласником якого її називають.

За словами Гереги, з 20 квітня вона не займається питаннями, пов'язаними з бізнесом, тому що займається питаннями Київради на посаді секретаря.

"Якщо навіть там і проходять перевірки, я не хвилююсь, можливо, там ідуть планові перевірки. Я не думаю, що там щось особливе відбувається", - сказала вона.

Герега додала, що щорічно в таких закладах може проходити близько 400 перевірок.

Вона підкреслила, що бізнесом займається її чоловік, який наразі перебуває у відрядженні й про ці перевірки нічого їй не повідомляв.

Як відомо, в "Епіцентр" на вул. Братиславській, 11 увірвалися люди в масках зі спецпідрозділу. Вони зламали двері у двох офісах, поклали охоронців на підлогу і проводять обшуки.

"Українські новини" пишуть, що до обрання секретарем Київради Герега була фінансовим директором ТОВ"Епіцентр К" (Київ). Співвласником мережі магазинів є чоловік Галини - Олександр Герега.

За інформацією "Форбс Україна", статок чоловіка Гереги становить $279 мільйонів, а її самої - $248 мільйонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування