Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла, що оформила директиви на прохання Дубини

Середа, 7 вересня 2011, 18:02

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що оформила директиви на проведення газових переговорів на прохання екс-глави НАК "Нафтогаз України" Олега Дубини.

Про це вона сказала в ході дачі свыдчень у середу, передає Інтерфакс.

"Оскільки директиви затверджувалися на прохання Дубини - я це підкреслюю - я не просто так писала директиви, я надавала текст йому на ознайомлення, чи влаштовує його те, що там написано... Він просто мав подивитися, чи все я врахувала", - сказала Тимошенко.

При цьому, відповідаючи на питання гособвинения, навіщо Дубині потрібні були директиви, Тимошенко сказала:

"Кожний бюрократ хоче мати папери. Необхідні папери? Я їх оформила в письмовому вигляді".

Екс-прем'єр у черговий раз підкреслила, що вона мала право письмово оформити результати переговорів і це не суперечить законодавству. "Це називається формалізувати", - сказала вона.

Також Тимошенко знову заявила, що Дубина давав свої свідчення під тиском, оскільки, як стверджує екс-прем'єр, його попередили про можливість арешту.

На питання Кірєєва, чи на прохання Дубини вона написала ці директиви, Тимошенко відповіла: "Я вважаю, що я це зробила правильно (написавши директиви). За давністю часу я не хочу прямо так визначати: Дубина чи не Дубина. Я не хочу, щоб наступний каток політичних репресій наїхав на Дубину".

"Я вам говорю, чи правильно було закріпити доручення, а хто готував, хто друкував, хто передавав, просто пройшло повз", - додала вона.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...