Тимошенко пожаліла, що вибори закінчились не так

Середа, 7 вересня 2011, 19:43

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко надавала свої свідчення у кримінальній справі щодо газових угод 2009 року суду близько 8 годин.

Під час надання свідчень їй ставили запитання всі учасники процесу - захисники, представник державного обвинувачення та головуючий у справі суддя Родіон Кірєєв, передає УНІАН.

Тимошенко наголосила, що жодним чином не перевищувала своїх службових повноважень у 2009 році під час проведення урядових переговорів з Росією та виданні директив на продовження переговорів для укладення газових контрактів делегації НАК "Нафтогаз України".

При цьому вона посилалася на норми чинного на той час закону про Кабінет міністрів, згідно з якими вона мала право "встановлювати відносини з підприємствами".

"Чесно кажучи, я сподівалася на те, що президентські вибори складуться трошки по іншому і тому і директиви, і ця складена концепція співпраці у газовій сфері закладала достатньо надійну перспективу і стратегію співпраці між Росією і Україною в газовій сфері. Я не могла вчиняти шкоду на майбутнє України ніяким чином", - підкреслила екс-прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News