Луценко впевнений, що виграє у влади Януковича

Четвер, 8 вересня 2011, 12:19

Екс-голова МВС Юрій Луценко переконаний, що він виграє справу проти України в Європейському суді з прав людини.

Про це він заявив у письмовому інтерв’ю газеті "Сільські вісті", опублікованому в четвер.

"Щодо моєї кримінальної справи, то я певен у тому, що виграю її в Європейському суді з прав людини", - заявив Луценко.

Та не менш важливим він вважає "виграш громадської думки в Україні".

"Саме тому я затято наводжу і в СІЗО, і в суді чіткі аргументи своєї невинуватості. Як я й сподівався, моя невинуватість знаходить підтвердження і в показах "потерпілих" та свідків, які говорять про законність моїх дій на посаді міністра внутрішніх справ", - зазначив Луценко.

Він додав, що найприємніше для нього – та підтримка, яку висловлюють йому "в сотнях листів з усієї України, теплих словах людей", друзів та знайомих.

"Один із моїх адвокатів, Олексій Баганець, нещодавно побував у батьківському селі Горошине на Полтавщині. Після повернення він розповів мені, як його обступили там селяни, наказуючи: "Ти ж дивись, добре захищай нашого Луценка!", - розповів екс-міністр.

"Коли таке чуєш – зникають грати, замки і стіни камери особливого режиму в Лук’янівській тюрмі. Віриться в перемогу, хочеться жити і служити людям і своїй країні", - заявив він.

Луценко також подякував європейським політикам "за увагу до політичних процесів в Україні" та "об’єктивні оцінки ситуації", які "стримують нищення демократії" в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування