Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава фракції НУНС не голосував за чистку НУНС

Четвер, 8 вересня 2011, 19:51

Під час голосування фракції НУНС за виключення з її складу 12 депутатів це рішення не підтримував глава фракції Микола Мартиненко.

Цю інформацію підтвердив депутат від НУНС, лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко в ефірі програми "Сьогодні про головне" з Мустафою Найемом на телеканалі ТВі.

"Він (Мартиненко) підтвердив сьогодні публічно, що рішення прийняте легітимно, кворум був, і всіх формальностей дотримано", - заявив депутат, додавши, що сам Мартиненко "не голосував".

Кириленко також заявив, що влада заважає остаточному виключенню депутатів з фракції.

"Відбувається те, що завжди: влада починає робити все для того, щоби змін у фракції НУНС не відбулося. Щоби вона, як завжди, бо це часто було, посідала половинчасту позицію", - заявив депутат.

При цьому він уточнив, що обличчя влади "всім відомі".

"По-перше, глава Верховної Ради повинен зачитати рішення фракції про виключення 12 осіб. Цього не робиться", - додав депутат.

"Завтра (9 вересня) ми почнемо з цього засідання Верховної Ради, вимагаючи зачитати цю заяву. І звідси виходять усі маніпуляції, які йдуть навколо цього рішення. З'явився якийсь регламентний комітет, який до фракції НУНС не має ніякого відношення, з'явилися якісь нібито скарги, з'явилися якісь нібито неточності в протоколі і нібито відсутність кворуму", - розповів він.

Кириленко також заявив, що його не цікавить позиція лідера фракції в парламенті.

"Я не претендую на лідерство фракції НУНС, мене це не цікавить. Мене цікавить, щоб я ходив на засідання фракції, яка говорила б в один голос", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування