Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати вимагають відповіді за арешт людини Яценюка

П'ятниця, 9 вересня 2011, 10:42

Верховна Рада попросить правоохоронні органи надати інформацію про арешт глави Донецької обласної організації партії Фронт змін Олександра Ярошенка.

Підготувати відповідне звернення доручив секретаріату ВР спікер Володимир Литвин після виступу лідера фракції НУНС Миколи Мартиненка.

Той, говорячи про політичні репресії в країні, зрівняв арешт Ярошенко з арештами 1937-го року, повідомляє ЛІга.

Він також заявив, що НУНС звертає увагу на загрозу життю лідера Народної самооборони Юрію Луценку.

"Стан його здоров'я погіршується з кожним днем і може привести до фатальних наслідків", - сказав він.

Мартиненко заявив, що фракція НУНС вимагає негайно звільнити Луценка з-під варти й надати йому можливість повноцінного лікування.

Нагадаємо, в четвер прес-служба партії Фронт змін розіслала повідомлення, у якому говорилося, що глава Донецької обласної організації партії Фронт змін Ярошенко був затриманий у Києві вночі, 8 вересня. Нібито після цього затриманого вивезли на автомобілі в Донецьк.

У столичній міліції повідомили, що "не знайшли нічого про затримання Олександра Ярошенка". "Якщо його й затримали в Києві, то це точно були не співробітники міліції", - сказали в міліції.

У СБУ також зазначили, що не мають відношення до затримання. "Ми не затримували Олександра Ярошенко", - підкреслили у відомстві після перевірки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування