Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров сумлінно виконуватиме російську кабалу

П'ятниця, 9 вересня 2011, 12:04

Україна сумлiнно виконуватиме пiдписанi на початку 2009 року газовi угоди з Росiєю, хоча вважає кабальними їх умови й домагається їх перегляду.

Про це заявив агентству "Iнтерфакс-Україна" Вiталiй Лук'яненко - прес-секретар прем'єра України Миколи Азарова.

"Прем'єр України твердо й послiдовно заявляв, що, хоча вважає договiр кабальним i таким, що не вiдповiдає стратегiчним iнтересам українсько-росiйського спiвробiтництва, проте наголошує, що Україна виконуватиме сумлiнно договiр за всiма пунктами, за всiма позицiями до того моменту, доки ми не переконаємо наших партнерiв, що необхiдно переглянути цi несправедливi умови, й доки не укладемо новий договiр", - сказав вiн.

Ранiше росiйський президент Дмитро Медведєв в iнтерв'ю телеканалу "Євроньюз" у Ярославлi звинуватив Україну нiбито в намiрi порушити договiр.

"Коли нашi колеги, партнери, президент України, прем'єр-мiнiстр України кажуть: "Цей договiр несправедливий, вiн нехороший, вiн типу вiд лукавого, й ми його не виконуватимемо", послухайте, це нi в якi ворота не лiзе!", - додав він.

"Всi договори доти, доки вони не спростованi певним чином у судовому порядку або не припиненi сторонами, пiдлягають виконанню", - заявив Медведєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування