Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не хоче влазити в партійні розборки

П'ятниця, 9 вересня 2011, 14:43

Голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосить офiцiйно про виключення 12 народних депутатiв iз фракцiї "Наша Україна - Народна самооборона" пiсля того, як вiдповiднi документи будуть вивченi в профiльному комiтетi (регламентному).

"Комiтет скаже, чи є якiсь зауваження, чи нi, i я тодi оголошу це у Верховнiй Радi", - сказав вiн в iнтерв'ю журналiстам у п'ятницю в Києвi, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Вiн пояснив, що окремi депутати, яких виключили з фракцiї НУ-НС, звернулися до нього i до регламентного комiтету з протестом.

Як пояснив Литвин, народнi депутати стверджують, що вони не брали участi у засiданнi фракцiї i їх виключення не є правочинним.

"Тому я змушений був направити всi документи до регламентного комiтету, щоб вони разом iз фракцiєю розглянули цi заперечення i протести, i надали їм вiдповiдної оцiнки", - наголосив вiн.

Литвин зазначив, що коли формують протокол, то "треба писати, скiльки людей присутнi на засiданнi, скiльки голосувало, скiльки утрималось. А там не зазначено, скiльки було присутнiх. Просто рiшення про виключення 12 депутатiв".

Спiкер зазначив, що йому "хотiлося б, щоб народнi депутати знайшли мiж собою порозумiння i не втягували в цi внутрiшньофракцiйнi розбирання i мене як голову Верховної Ради i регламентного комiтету".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування