Одеських кілерів беруть штурмом

Субота, 1 жовтня 2011, 13:49

В Одесі бійці спецпідрозділів штурмують приватний будинок, в якому знаходяться вбивці двох міліціонерів.

Як повідомляє газета "Сегодня", злочинці засіли в одному з приватних будинків на території 9-ої Станції Фонтану, біля санаторію "Червоні зорі".

Близько ста співробітників міліції оточили територію і запропонували кілерам здатися. Проте злочинці ніяк на це не прореагували, і правоохоронці почали штурм.

"Беркут" стоїть у ближньому оточенні, штурм здійснюють бійці "Сокола", повідомляє кореспондент видання з місця подій.

Як повідомляє "Сегодня", раніше в районі сталася перестрілка зі злочинцями. Розбиті всі вікна, чути дикі крики.

Як розповіло джерело видання в правоохоронних органах, кілери захопили заручників. Їх кількість поки невідома. Проте у прес-центрі міськУВС спростували цю інформацію.

У той же час, як повідомляє ІА "Репортер", співробітники "ОМОН" почали стріляти в усі боки на даху будинку, де знаходяться заручники.

Будівлю закидали димовими шашками. За неуточненими даними, на місці працюють Беркут, СБУ, ОМОН, спецпідрозділи внутрішніх військ. Також з'явилася інформація про те, що в будинок заїхав БТР.

"В операції беруть участь як міліція, так і співробітники СБУ, спецпідрозділ "Альфа" і навіть військові. Ми підігнали бронетехніку, однак сподіваємося, що її не доведеться використовувати", - сказав глава облУВС Михайло Яцків.

Як повідомлялося, минулої ночі на Одещині вбили двох співробітників міліції та ще чотирьох поранили.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування