Табачник вірить, що українська освіта буде серед кращих у світі

Неділя, 2 жовтня 2011, 14:57

Держава має зробити все можливе для належного забезпечення роботи педагогів, підвищення їх соціального статусу та поліпшення рівня життя.

Про це заявив президент Віктор Янукович у своєму привітання з нагоди Дня працівників освіти, повідомляє прес-служба президента.

Водночас прем’єр Микола Азаров у своєму привітанні зазначив, що серед пріоритетів уряду – "утвердження у суспільстві статусу вчителя як гаранта зміцнення інтелектуального і духовного потенціалу нації, як людини, яка виконує державницьку місію".

"Забезпечення рівного доступу всіх верств населення до здобуття якісної освіти європейського та світового рівня – наше головне гуманітарне завдання", - цитує прем’єра прес-служба уряду.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин у своєму привітанні зазначив, що "немає, без перебільшення, жодної іншої галузі чи сфери, від якої так залежали б історія, доля, майбутнє держави і суспільства", цитує прес-служба парламенту.

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник зазначив, що швидкі соціально-економічні та політичні зміни, що відбуваються у світі та Україні, викликають потребу у докорінному реформуванні освітньої системи.

"Глибоко переконаний, що українська освіта має потенціал, щоб стати однією з найкращих у Європі та світі", - цитує Табачника прес-служба відомства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування