Рекомендації ЄС щодо Тимошенко засновані на особистому - Бондаренко

Четвер, 27 жовтня 2011, 18:50

Застосування рекомендацій Європарламенту з втручання у судові процеси в Україні є неприпустимим.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко, коментуючи прийняття Європарламентом резолюції щодо України.

За її словами, дані пункти були внесені в текст резолюції з подачі ряду європейських політиків, які є політичними партнерами очолюваної Юлією Тимошенко партії "Батьківщина".

"З подачі окремих європейських політиків, які складаються в політичному союзі з партією "Батьківщина", був внесений окремий пункт у справі Тимошенко", - заявила вона.

"Ми прекрасно розуміємо, що дані рекомендації (у справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко) носять політичний характер і засновані на емоціях і особисте ставлення до пані Тимошенко співчуваючих їй європейських політиків, а також її політичних партнерів, зокрема, такої групи європарламентаріїв, як Європейська народна партія", - підкреслила Бондаренко.

"Ми зробили висновок, що для України є неприйнятним і неприпустимим, коли за настійними рекомендаціями Європарламенту повинні ми втручатися в судовий процес", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

У той же час народний депутат відзначила позитивні моменти резолюції Європейського парламенту.

"Даною резолюцією висловлено непрямий жаль, що візит президента Віктора Януковича до Брюсселя був відкладений, і висловлюється побажання прискорити цей візит, а також пропозицію, щоб до кінця року Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом було підписано", - зазначила Бондаренко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News