Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Азарова: Моїм ім'ям користуються

Четвер, 6 жовтня 2011, 11:29

Син прем'єра Миколи Азарова - Олексій заявляє, що інформація про відчуження ним будинку в центрі Києва не відповідає дійсності.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті Комсомольська правда в Україні.

"От нещодавно, наприклад, в одній з газет з'явився матеріал, у якому написано, що нібито я відчужую в держави будинок у центрі столиці. Мене це обурило до межі. Адже в матеріалі є згадування конкретно про мене, хоча ніякого стосунку ні до будинку, ні до організації, замішаної в скандалі, я не маю й ніколи не мав", - заявив він. 

"На мій погляд, дані, якими оперує журналіст, були отримані ним від осіб, зацікавлених у дискредитації нинішнього уряду", - вважає Азаров-молодший.

Також він розповів, що в нього був будівельний проект у Криму.

"У нас були проекти в будівництві. У тому числі ми хотіли розвивати один проект у Криму, але через кризу нічого не вийшло. Але якщо буде гарна ринкова ситуація - готові будувати далі. А поки ж ми шукаємо альтернативні сфери: сільське господарство, наприклад", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, про те, чи допомагає йому Микола Азаров у веденні бізнесу, Олексій відповів:

"Ні, це виключено. У нього абсолютно інший життєвий принцип. Я років 10-12 тому до нього якось звернувся із проханням, на що він мені сказав: давай сам, у тебе своя дорога, у мене - своя, і не плутай їх".

"До мене в останній час звернулися кілька людей, у тому числі й мої друзі. Вони зіштовхнулися із проблемами в бізнесі. Точніше, у них хотіли відняти їхній бізнес, говорили: якщо ви хочете скаржитися, то йдіть нагору, а ми представляємо току-то людину - і називали моє прізвище", - сказав він.

"На щастя, аферисти потрапили на моїх знайомих, а в них у свою чергу вистачило сміливості й можливості звернутися до мене напряму. Ми одразу ж припинили цю аферу. Але ті, хто користуються моїм іменем, в основному розраховують, що до мене ця інформація не дійде", - сказав Азаров-молодший.

"Саме вчора говорили з людиною, до якої прийшли нібито від мене й запропонували продати його ділянку землі. І якби ці випадки були одиничними... Люди користуються не тільки моїм іменем або ім'ям прем'єра, але й інших чиновників. Це створює нездорову ситуацію", - розповів він.

"Я довго думав над тим, яким комунікаційним каналом скористатися для цих цілей. Соцмережі - не зовсім те, а от електронна пошта підійде якраз. Я вже завів спеціальний e-mail: tolko_pravda@meta.ua, на який мені можуть писати люди, якщо хтось здійснює щодо них якісь протиправні дії, прикриваючись моїм ім'ям або іменем батька", - розповів він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...