Азаров компенсує збитки обстріляного в Одесі "борделя"?

Четвер, 6 жовтня 2011, 17:21

Прем'єр Микола Азаров доручив компенсувати збитки громадянам, заподіяні під час проведення міліцією спецоперацій в Одесі 29 вересня - 1 жовтня.

Про це повідомляється на офіційному сайті уряду.

Азаров наголосив, що МВС повинне ретельно та відповідально зафіксувати всю матеріальну шкоду, яка була заподіяна громадянам під час проведення спецоперації, а збитки мають бути відшкодовані людям.

Збитки будуть компенсовані з резервного фонду.

За інформацією "Комсомольської правди",  правоохоронці випустили у злочинців понад 7 тисяч куль.

Водночас, як повідомляє інформагентство "Репортер", під час проведення штурму в Одесі постраждало майно мешканців навколишніх будинків.

Так, був обстріляний автомобіль "Toyota Camry". Експерт обласного ДАІ нарахував на автівці 21 пошкодження. Як стало відомо у результаті експертизи, машина була використана снайпером для пристрілювання.

"Якби він стріляв по землі, цього би не було помітно. А на моїй машині це видно чітко. Це постріли особливого характеру", - каже власник авто.

Окрім того, за інформацією видання, у будинку, в якому переховувалися злочинці і в який правоохоронці під час штурму кинули дві гранати, протягом шести останніх років знаходився бордель.

"Як ви гадаєте, чому міліція приховує, що було більше двох трупів? Та тому що їм відомо, що там знаходиться бордель, і вони самі ж його покривають. … Я точно знаю, що 30 вересня ввечері там було три бандити. Вони привезли двох дівчат-шльондр, а вранці один із них пішов разом з однією дівчиною, інша загинула при штурмі – це точно", - каже місцева жителька Тетяна.

Як відомо, за офіційною версією, під час штурму в Одесі 1 жовтня було вбито професійного кілера Аслана Дікаєва та його подільника, які напередодні застрелили даішника та "беркутів ця".

Студенти, які проживають у гуртожитку неподалік від місця операції, зняли смерть злочинця на відео.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News