Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: людей дратують реформи, але вони - позитив

Четвер, 6 жовтня 2011, 21:16

Стабільність і позитивні економічні зрушення приносять Україні чітка робота влади, системність у підготовці та реалізації реформ.

Про це заявив президент Віктор Янукович на зустрічі з керівником головної опозиційної партії Греції "Нова демократія" Антонісом Самаросом, повідомляє прес-служба президента.

"Людей, безумовно, дратують реформи, хоч вони сьогодні є головним чинником, який вносить позитив в економіку", - сказав Янукович.

Президент підкреслив важливість утвердження політичної стабільності для розвитку Української держави.

"Головний чинник того, що нам вдається досягати позитиву - політична стабільність в Україні, яку забезпечує співпраця всіх гілок влади", - наголосив він.

Янукович нагадав, що у 2009 році Україна також пережила економічну кризу, коли падіння ВВП сягнуло 15%, падіння виробництва - 22%, а дефіцит бюджету на початку 2010 року перевищив 14%.

Президент підкреслив, що зараз ситуація в Україні значно покращилася.

"У 2010 році ВВП в Україні зріс на 4,2%. За 8 місяців поточного року зростання цього показника склало 5,2%", - заявив він.

У свою чергу Самарос наголосив, що візит Януковича до Греції є символічним, з огляду на глибину історичних зв’язків між нашими країнами.

"Грецька присутність в Україні досить потужна", - сказав він, говорячи про важливість міжлюдських зв’язків для розвитку українсько-грецьких відносин.

Керівник партії "Нова демократія" також наголосив, що Греція підтримує європейські прагнення України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування