Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров запланував, що через 10 років українці житимуть удвічі краще

Субота, 8 жовтня 2011, 14:44

Прем'єр Микола Азаров прогнозує, що через 5 років українці житимуть у півтора рази краще, ніж зараз.

Таку думку він висловив в п'ятницю на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на запитання користувачів.

"Якщо говорити серйозно, то через 5 років ми повинні жити десь в 1,5 рази краще, ніж живемо зараз, якщо все буде нормально, якщо ми будемо розвиватися, збільшувати свій ВВП приблизно на 10% на рік", - зазначив прем'єр.

За його словами, це означає, що кожна сім'я зможе приблизно в 1,5 рази більше купувати товарів, продуктів, послуг.

"Відповідно, через 10 років не в 1,5 рази, а в два рази. Знову ж таки, підкреслюю: якщо ми будемо швидко і ефективно розвиватися", - написав Азаров.

"Звичайно, через 5 -10 років в Україні значно поліпшиться її інфраструктура: з'являться нові станції метро, ​​покращиться якість доріг, наші лікарні будуть оснащені більш сучасним обладнанням", - вважає Азаров.

Однак він зазначив, що якщо Україна не буде швидко розвиватися, то відбудеться дуже мало змін.

"Колись, коли мені було всього 10 років, мені попалася дуже красива книга, яким буде Радянський Союз в 1961 р. На обкладинці цієї книги були намальовані якісь суперсучасні будинки, літаки, ракети. Я ще хлопчиськом думав, що все це через 4 роки збудеться", - згадав прем'єр.

"Минуло 4 роки, книжка у мене лежала на столі, а я не знайшов у своєму рідному місті ніяких особливих змін. Книга так і залишилася мрією. Відтоді я дуже обережно ставлюся до прогнозів", - зазначив Азаров.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...