Власник скандальної компанії поскаржився в штаб-квартиру УЄФА

Субота, 8 жовтня 2011, 18:13

Власник компанії "ПростоПрінт" Денис Олейников побував у штаб-квартирі UEFA в Ньоні (Швейцарія).

На своїй сторінці в Facebook він повідомив, що у п'ятницю зустрівся з радником президента UEFA Паскалем Торресом в штаб-квартирі організації, передав йому листа і медіа-добірку щодо ситуації з "ПростоПрінтом".

"Як ми і припускали, в UEFA знають про ситуацію тільки з розповідей Колеснікова-Лубківського, тому я виклав нашу позицію - з посиланнями на публікації в ЗМІ, відеоматеріали, свідчення очевидців і учасників подій 6 і 15 вересня, різні документи", - зазначив Олейников.

"Нас почули, тепер протягом 7-10 днів чекаємо реакції від UEFA", - цитує його прес-служба громадянського руху "Спільна Справа".

Також він прокоментував заяву віце-прем'єра Бориса Колесникова про те, що UEFA нібито не цікавиться політичною обстановкою в Україні напередодні Євро-2012.

"Борис Вікторович, Ви сильно помиляєтесь. Справа в тому, що UEFA за замовчуванням дійсно не втручається в нефутбольне, у тому числі й політичне життя тих держав, де працюють футбольні асоціації-члени UEFA", - зазначив власник "ПростоПрінт".

"Але все зовсім по-іншому, коли речі, які однозначно засуджуються європейською громадською думкою - політичні репресії, переслідування інакодумців, поліцейська безкарність, пресинг корумпованих чиновників на малий і середній бізнес - робляться з ім'ям UEFA, Євро-2012 та футболу на ваших вустах", - пише Олейников.

За його словами, справою "ПростоПрінта" зацікавилося національне телебачення Швейцарії, яке готує окремий сюжет про реакцію UEFA на дії української влади.

"До нас звертаються журналісти з Італії, Великобританії, Угорщини, Хорватії, США - всі вони отримають повну вичерпну інформацію про те, що ви творите", - підкреслив Олейников, апелюючи до представників української влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування