Москаль вважає, що розуму міліціонерам зарплатою не додаси

Неділя, 9 жовтня 2011, 09:54

Депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль вважає, що зарплати потрібно підвищувати всім категоріям населення.

"Збільшувати потрібно не тільки міліції, збільшувати потрібно всім. Немає привілеїв. Ми одних не можемо поставити по зарплаті вище за всіх в Україні", - заявив Москаль, якого цитує прес-служба партії.

"На всі відомства необхідно збільшити видатки з держбюджету: на вчителів, на лікарів. Хіба хірург має меншу відповідальність, ніж працівник міліції. Не меншу - а одержує набагато менше", - зазначив він.

"Тому давайте не будемо говорити - маленька зарплата, і ми не хочемо працювати. Залежить не від зарплати, залежить від того, що мама дала. Якщо розум не дала, то ні інститут, ні зарплати його не компенсують", - додав Москаль.

Він зазначив, що служба в МВС є добровільним вибором кожного громадянина України.

"Якщо співробітників Могильова зарплата не влаштовує - ніхто нікого не тримає", - сказав депутат.

"Якщо мене буде не влаштовувати зарплата у Верховній Раді, я в будь-який час подам пану Литвину заяву і скажу, що я складаю свої повноваження і йду собі у бізнес, тим більше що контрабанда декриміналізується, все декриміналізується, можна займатися, чим хочеш: красти, приватизувати, горілку розбавляти, молоко розбавляти", - додав нардеп.

Раніше міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що для повного фінансування МВС необхідно 26 мільярдів гривень.

ЛігаБізнесІнформ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування