Литвин обіцяв "чорнобильцям" поговорити з Януковичем і Азаровим

Вівторок, 1 листопада 2011, 20:49

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин обіцяв розповісти про вимоги "чорнобильців" президенту Віктору Януковичу і Кабінету міністрів.

Про це заявив представник харківської обласної організації "Союз Чорнобиль Україна" Олександр Проскурін в ефірі 5 каналу.

"Більше трьох годин близько 20-ти представників громадських організацій зі всієї України брали участь у зустрічі з Литвином", - розповів активіст.

"Він обіцяв, що скандальний законопроект № 127 не буде голосуватися в залі до тих пір, поки не буде знайдено згоду з громадськими організаціями", - додав він.

Проскурін також зазначив, що Литвин "пообіцяв на завтрашньому засіданні Кабінету міністрів виступити і донести позицію чорнобильців".

Як відомо, у середу Янукович прийде на засідання Кабміну.

При цьому представник "чорнобильців" заявив, що штурм Верховної Ради спочатку не планувався.

"Ми сюди їхали не паркани ламать, а вирішувати свої питання і домагатися свого. Просто не потрібно людей доводити до такого ось напруження", - зазначив він.

"Ми навіть не встигли виставити свою апаратуру, а плакати так і залишилися в машині", - уточнив Проскурін.

Він також зазначив, що "паркан ламали в різних місцях, там, де стояли різні організації, які приїхали зі всієї України, тому шукати автора цієї ідеї складно".

"Це емоції людей, команди не було", - додав активіст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News