Захист Тимошенко через суд вимагатиме обстежити екс-прем'єра

П'ятниця, 11 листопада 2011, 11:18

Захист Юлії Тимошенко звернеться до Апеляційного суду Києва з вимогою належної діагностики й лікування екс-прем'єра.

Про це заявив керівник групи захисту Сергій Власенко в п'ятницю на прес-конференції в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні захист подасть до Апеляційного суду вимогу про проведення діагностики в будь-якій медичній установі, де є необхідне медичне обладнання", - сказав він.

Власенко підкреслив, що необхідно не тільки чітко встановити діагноз Тимошенко, але й забезпечити їй належний режим лікування.

У свою чергу, заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив, що соратники Тимошенко побоюються за її життя, через те, що їй не виявляється необхідне медичне лікування.

"У першу чергу, йдеться про життя людини", - сказав він.

За словами Турчинова, влада намагається "фізично знищити Тимошенко, не тільки як політика".

Він зазначив, що лікарі, які проводили огляд Тимошенко, констатували необхідність не тільки обстеження, але й лікування в клінічних умовах, але їх "змусили відкоригувати діагноз" для того, щоб не госпіталізувати екс-прем'єра.

Турчинов також заявив, що в четвер "допит (Тимошенко) відбувався прямо в камері у зв'язку з тим, що Юлія Володимирівна не може пересуватися", і це свідчить про те, що влада "посилює знущання й катування".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування