Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича продовжують кивати на туман, хоча "обмежень" не було

Середа, 16 листопада 2011, 10:13

Рішення відкласти виліт президента Віктора Януковича у Вроцлав до поліпшення погодних умов у вівторок прийняв командир українського екіпажа.

Про це повідомили газеті "Комерсант-Україна" у диспетчерській Вроцлавського аеропорту.

"Рішення відмовитися від вильоту прийняв командир українського екіпажа, ґрунтуючись на наявній у нього інформації про погодні умови", - сказали там.

В Адміністрації президента України пізніше пояснили газеті, що президентський борт міг приземлитися у Вроцлаві, але "не було впевненості у можливості злетіти".

"Не сидіти ж там сім днів", - заявило джерело видання в Адміністрації президента.

Однак у Польщі цю версію також категорично спростували.

"У нас не було обмежень щодо вильоту літака зі Вроцлава у Київ", - заявив виданню представник аеропорту.

Він підкреслив, що періоди нульової видимості не вплинули на роботу аеропорту в цілому.

"У період, коли погані погодні умови робили роботу неможливою, в аеропорту не було запланованих польотів", - сказав співробітник аеропорту. 

Як відомо, у вівторок після обіду Янукович все ж таки вилетів із Києва у Вроцлав. Лідери Польщі й Німеччини дочекалися його, почавши переговори з ним із 5-годинним запізненням.

Зустріч тривала близько години й пройшла у форматі "віч-на-віч" – у залу не були допущені ані посли, ані представники президентських адміністрацій.

По її завершенні Янукович зазначив, що йшлося про вплив ситуації в Україні, зокрема справи Юлії Тимошенко, на перспективи євроінтеграції країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування