Томенко зібрався захищати опального регіонала

Середа, 2 листопада 2011, 10:40

Віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко обіцяє захищати тих депутатів Партії регіонів, які "потрапили під прес владних репресій".

Про це депутат заявив у середу під час виступу з трибуни парламенту, повідомляє його прес-служба.

Микола Томенко, зокрема, нагадав, що народний депутат від Партії регіонів Василь Хара нещодавно заявив, що в Україні відновлені політичні репресії 37 року.

"Хочу заявити, що БЮТ і опозиція буде захищати всіх людей, в тому числі і депутатів Партії регіонів від пресу і злочинних дій влади", - наголосив політик.

Томенко додав, що так само "ми будемо співпрацювати, зокрема, і з тими депутатами Харківської обласної ради від Партії регіонів, які вчора під стінами Верховної Ради, а сьогодні під стінами Кабінету Міністрів захищають інтереси чорнобильців".

"Як бачите, коло тих людей, які не сприймають політику влади, розширюється і останнім часом особливо активно за рахунок депутатського корпусу Партії регіонів", - підсумував Томенко.

Нагадаємо, раніше голова Федерації профспілок Василь Хара заявив, що його хочуть фізично знищити, а також, що може вийти з Партії регіонів.

Як відомо, у ФПУ неодноразово проводилися обшуки, а в Генпрокуратурі заявляли про виявлення фактів незаконної передачі майна профспілки дочці Хари Елліні Калюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування