Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров вимагає, щоб за тиждень усім стало тепло

Середа, 2 листопада 2011, 19:41

Прем’єр Микола Азаров вимагає від профільних міністрів та місцевих керівників протягом тижня відреагувати на всі скарги громадян щодо відсутності подачі тепла.

Відповідне доручення прем'єр дав під час розширеного засідання Кабміну, повідомляє прес-служба уряду.

Азаров назвав цілу низку скарг щодо несвоєчасної подачі тепла в осінньо-зимовий період, тоді як Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прозвітувало про 100% готовність до опалювального сезону.

Прем'єр зазначив, що без тепла залишався навіть Інститут педіатрії, акушерства та гінекології у Києві.

Крім того, несвоєчасно розпочався опалювальний сезон в Івано-Франківській (ціле місто Калуш з запізненням почало опалювальний сезон), Луганській, Херсонській областях, Республіці Крим та у Севастополі.

За його словами, продовжують надходити численні скарги на відсутність опалення в Ужгороді, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Львівській, Луганській, Одеській, Харківській, Херсонській областях та Криму.

"Вимагаю від міністрів і від усіх керівників регіонів особисто до кінця тижня розібратися з усіма скаргами з цих питань, а також, безумовно, завдання розрахунків за енергоносії", - заявив Азаров.

"Попереджаю найбільших боржників: Дніпропетровську, Донецьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Луганську, Харківську області, Республіку Крим та Севастополь, що у вас на це є максимум місяць", - наголосив прем’єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування