Азарова поміняють на Клюєва?

Понеділок, 28 листопада 2011, 15:23

Прем'єра Миколу Азарова можуть змінити на Андрія Клюєва.

За інформацією Лігабізнесінформ,  відставка Кабінету міністрів Миколи Азарова  вирішена.

Не останнім аргументом  для Віктора Януковича в необхідності цього кроку стане смерть шахтаря під час зносу наметового містечка в Донецьку.

Основним аргументом  на користь відставки прем'єра президентові  називають велику непопулярність Азарова й уряду на тлі масових протестів різних суспільних груп. 

За словами джерела видання, близького до оточення Віктора Януковича, спочатку передбачалося що Азаров буде працювати до весни. "Але в нас є думка, що до весни він рейтингово не доживе", - відзначив співрозмовник.

За словами співрозмовника, із президентом навіть погоджена кандидатура наступного прем'єра - ним може стати Андрій Клюєв. Нагадаємо, що саме Клюєва завжди деякі підозрювали в режисурі протестних рухів  пільговиків, які активно виступали за відставку уряду.

За словами політолога Андрія Золотарьова, такий крок з боку Бакової виглядав би логічним.

"Усе йшло до того, що Азаров досидить до весни. Однак події розвиваються занадто швидко. Потрібно терміново шукати цапа відбувайла", - відзначає експерт.

Видання відзначає, що після загибелі шахтаря в Донецьку минулої вночі, критикувати уряд почали лояльні і  депутати-регіонали. Наприклад,  раніше депутат від ПР  Василь Грицак заявив, що Кабмін відмахнулися від людей.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування